Esituotantopalvelut

Meiltä TAKOMO:sta löytyy ammattilaisia moneen lähtöön. Mikäli tapahtumaasi varten pitäisi myös äänittää pari Voice Overia, tehdä yksi hassu Jinkku ja laittaa kaksi tekstiplanssia asiakkaan toimittamien videomateriaalien päälle, onnistuu tämä kaikki TAKOMOn esituotantopalvelujen avulla. Tapahtumasi kannalta kriittisen luovan esityön koordinointiin ja speksaamiseen kuluneen ajan voit jatkossa käyttää paremmin ja tehokkaammin. Ota yhteyttä mikäli haluat työnäytteitä esituotantotöistämme!

Jingle/Tunnusmusiikki

Mittatilaustyönä tapahtumaasi varten sävelletty ja tuotettu tunnusmusiikki tai jingle.

Voice over

Tapahtumasi voice over -spiikkien äänitys korkeatasoisessa studiossamme Helsingin Viiskulmassa. Saat kauttamme myös puhujaäänen niin halutessasi.

Customoitu show-musiikki

Tilaa meiltä mittatilaustyönä sävelletty, sovitettu ja tuotettu musiikki esitykseen tai tapahtumaan.

Customoitu videosisältö

Videoleikkaajamme voivat editoida toimittamasi materiaalit osaksi esitystämme tai vaikkapa leikata tapahtumaa varten tehtävät brändi- tai tuotevideot. 

luova äänisuunnittelu

Täydellisessä tapahtumassa kiinnitetään huomiota myös tapahtuman äänimaisemaan ja tapahtuman äänelliseen identiteettiin. Kauttamme saat niin kuratoituja playlistaus-palveluja kuin täysin exclusiivisesti tapahtumaasi varten tuotettuja äänellisiä ratkaisuja.

PRODUCT LAUNCH

Tee yhteistyössä Takomon kanssa exclusiivinen Product Launch. Lanseerattavalle tuotteelle luodaan täysin mittatilaustyönä lanseerausesitys, jossa pienimmätkin yksityiskohdat otetaan huomioon.