Vuosisadan bileet

Tiskijukan ja bilebändin parhaat puolet! Joustavasti muuteltava kokoonpano joka venyy moneen musiikkityyliin ja rooliin.

Elävää taustamusiikkia

Voimme soittaa myös tyylikästä taustamusiikkia säilyttäen ripauksen live-musiikkiesityksen  fiilistä.

Räätälöitävissä tilaisuuteesi

Customoi esitys Pixel-logoilla tai custom videomateriaaleilla. Esitystä on mahdollisuus höystää vaikka laulusolistilla tai Laser-valoilla.

DJ-SHOW

DJ-show yhdistää tiskijukan ja bilebändin parhaat puolet ja on hyvin joustavasti muotoiltavissa juuri tilaisuuteesi sopivaksi niin kokoonpanoltaan, musiikkityyliltään kuin rooliltaankin. Show voi olla juuri niin räiskyvä kuin rumpushowmme tai tunnelman tapissa pitävä jatkobileiden jorausmoottori. 

Show taipuu tyyliltään ja rooliltaan myös vaikkapa Cocktail-tilaisuuden taustalle tyylikästä taustamusiikkia loihtivaksi esitykseksi, jossa on kuitenkin mukana se “live” -fiilis. Halutessasi voit tilata kokoonpanon myös esimerkiksi saxofonistin tai vaikkapa laulusolistin kanssa!

Esitykseen voidaan lisätä rumpushowsta tuttuja elementtejä, kuten Pixel-välineillä ilmaan heijastetut logot tai customoidut videosisällöt. Myös esimerkiksi firman sisäisiin juhliin voidaan räätälöidä esitys, jossa palkintojenjakoseremoniaa höystää jännitystä luovat rummunpärinät ja Jinglemusiikit. Katso räjähtävä live-veto!

30-33min
KESTO
1-1
ARTISTIA
1x1m
LAVAN KOKO MIN.
2min
Roudausaika lavalta