Räjähtävä Avaus

Loistava avausnumero niin julkisissa yleisötilaisuuksissa kuin yrityksesi osavuosikatsauksessa.

Räätälöity sinulle

Esityksemme on räätälöitävissä käytettävistä värisävyistä lähtien tukemaan brändiäsi parhaiten.

LOGO & VIDEOT

Pixel-välineemme piirtävät yrityksesi logon ilmaan. Voimme lisätä videoitasi osaksi esitystä.

Rumpushow

Uniikki rumpushowmme on takuuvarma tapahtumasi vetonaula. Oli kyseessä julkinen yleisötapahtuma tai yrityksen osavuosikatsaus, räjähtävän energinen show vangitsee yleisön täysin uudella tavalla! Show toimii loistavasti esimerkiksi konferenssiyleisön herättelyyn tuntien powerpoint -maratonin jälkeen. Show yhdistelee uusia valo- ja Pixel-teknologioita virtuoottiseen lyömäsoitintaituruuteen sekä valosirkustaiteista tuttuihin näyttäviin koreografioihin.

Show on muokattavissa juuri tilaisuuteesi sopivaksi. Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla kaikentyylisistä tilaisuuksista sekä juhlista osaamme suositella tapahtumallesi parasta showrunkoa, joka voidaan customoida täysin tilaisuuteesi sopivaksi. Voimme esimerkiksi muokata esityksen värimaailman tukemaan brändiäsi mahdollisimman hyvin tai vaikkapa räätälöidä tapahtuman tunnelmaan sopivan musiikkiesityksen. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin “esituotanto” -sivulta!

Uusinta pixel-teknologiaa käyttävät led-välineemme piirtävät kuvioita ja logoja ilmaan.  Voimme ohjelmoida yrityksesi logon tai iskulauseen osaksi esitystä! Tämä on takuuvarma wow-efekti. Voimme tämän lisäksi editoida firmasi videomateriaaleja osaksi esitystä, tai vaikkapa lisätä “countdown” -lähtölaskennan rytmittämään tärkeän tuotteen julkistushetkeä. Esityksemme on skaalattavissa tapahtumasi koon mukaan!

Katso uusimman “TIME” -Showmme esittelyvideo

2-2min
KESTO
2-1
Artistia
4x2m
Lavan Koko
9sec
Roudausaika pois lavalta